Alla inlägg under oktober 2013

Av Jessica - 21 oktober 2013 13:26

Då var den klar min väska i alla fall ut sidan och insidan, fyllnads massa får väl komma senare. Det blev inte myckeet kvar efter att jag skapat en väska som blev stor och rymmlig och en helt fantastisk nackvetevärmd formsydd, vete värmare av jeanstyg och baksidan är gjord av den gammla vetevärmarens tyg av lin. Men den kommer bild på lite senare när jag är klar med vissa detaljer.

Butterflies, c.1955 (big green in middle) Print by Andy Warhol  i denna fantastiska bild stal jag lite färginspiration i från till tygtrycket på fodret.    

ANNONS
Av Jessica - 18 oktober 2013 13:55

Efter att ha läst Irinas och Martins bloggar så kommer en bild på min pedagogiska väska och innehåll. Och en lite film om hur man gör de småstjärnorna. Kolla gärna in på hemsidan www.bedomningforlarande.se/formativaprocesser/5/9  och läs om kamrat bedömning under formativa processer / aktivera eleverna som lärresurs

till varndra/bedömningstekniker.

Two stars and a wish!

 

 

om o  

ANNONS
Av Jessica - 17 oktober 2013 09:06

 
 
Matilda och ett par jeans ett gammalt örgott och färginsperation från Andy Warhols fjärilbilder betyder just nu att på min strykbräda ligger ett nytryckt tyg och väntar på att bli foder i en väska. Trycket är gjort med kliche tryck och textilfärg och jag funderad ett tag på vad jag skulle trycka med, potatis, svamp men så kom jag på att jag hade fimoark och det fick bli en lite fjärilsstämpel, så nu bara den där eviga väntan på att det ska torka och fixeras. Men det blir en prövning för mig så här kommer en liten tanke att fundera på.
"Sitta stilla göra ingen ting våren kommer och gräset växer av sig själv"

Av Jessica - 15 oktober 2013 09:22

Jag har bestämt vad det ska skapas för något, det blir fjärilar denna vackra lilla flyktiga varelse ska jag försöka återskapa med hjälp av en del olika tekniker. Och det fler än jag som har skapat fjärilar i olika former och mönster en del omtalda andra kanske minder kända. Och jag var så sugen så utan att ha fått någon feeback på mmin projektskiss så har det skapts en fjäril med ljud, mina skapelser tänkte jag koppla till våra sinnen så först ut är hörseln. Och det blev en liten fjäril gjord i grön aluminium tråd, lila och kopparfärgad tråd och med guld och gröna stavpärlor med små bjälror återvunna från ett par sommar sandaler. Och vad har jag lärt mig att det inte alltid blir som man har tänkt sig, svårare och pilligare än vad jag trodde. Jag hade god hjäp av judith som tyckte att den var väldigt fiiin och att pennor och saxar är väldigt kul så mitt skiss block är flera sidor tunnare nu.        

Av Jessica - 11 oktober 2013 20:59

 Då ska vi testa på att blogga med på riktigt utan att vara på den säkra sidan GUL.  Lika bra att smida medans järnet är varm och intresset är på topp. Efter en bra och intressant dag med många spännande väskor färskt i minnet och tänk att man kan lösa samma uppgift på så otroligt olika sätt och ingen lösning är lik den andra. Så går min hjärna på högvarv över spännande tankar och ideer vad ska jag skapa nu. Men en sak är säker i alla fall och det är motivet men i vilken form den kommer ta sig utryck i det är frågan?!


När jag kom hem möttes jag av två väldigt spralliga ungar var av den ena säger -Mamma klistra och pyssla en stund. -Jag målar med den röda penseln och hittar skatten med min kikare.     

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<<
Oktober 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jessicapersica med Blogkeen
Följ jessicapersica med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se